Samsun'un İlkadım ilçesinde, bir kaldırımda unutulan şüpheli valiz, çevrede kısa süreli bir paniğe neden oldu. Olay, Kale Mahallesi'ndeki 19 Mayıs Bulvarı üzerinde saat 11.30 civarında yaşandı.

VALİZİ FARK EDEN ESNAF POLİSİ ARADI
Uzun süre sahibi gelmeyen ve kaldırımda duran valizi fark eden çevre esnafı, durumun ciddiyetini anlayarak hemen polis ekiplerine haber verdi. Bu sırada, merakına yenik düşen bir vatandaşın valizi kendi başına açıp kontrol etmesi, olayın seyrini daha da ilginçleştirdi.

POLİS İNCELEMESİ SONUCU GÜVENLİ ÇIKTI
İhbar üzerine hızla olay yerine intikal eden polis ekipleri, valizde detaylı bir inceleme başlattı. Yapılan ilk kontrollerde valizin içinde herhangi bir tehlikeli madde veya olumsuz bir durum olmadığı tespit edildi. İçinde kadın kıyafetleri bulunduğu öğrenilen valiz, daha sonra ilgili birimlere teslim edilmek üzere olay yerinden alındı.








