Şanlıurfa'da uyuşturucu tacirlerine darbe: 5 kişi tutuklandı

ASAYİŞ Yayınlanma : 25 Temmuz 2026 11:44 Düzenleme : 25 Temmuz 2026 11:44
Şanlıurfa'da uyuşturucu tacirlerine darbe: 5 kişi tutuklandı
Şanlıurfa'da uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonda 5 zanlı tutuklandı. Operasyonda sentetik uyuşturucu ve hap ele geçirildi.

Şanlıurfa polisi, uyuşturucu madde ticareti yapanlara yönelik düzenlediği başarılı operasyonla 5 zanlıyı yakaladı. Haliliye ve Viranşehir ilçelerinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonlarda, şüphelilerin evlerinde ve üzerlerinde yapılan aramalarda önemli miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Karatay Belediyesi

Şanlıurfa\

Operasyonun Detayları Ortaya Çıktı

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, aldıkları istihbarat doğrultusunda uyuşturucu madde satıcılarına karşı düğmeye bastı. Haliliye ve Viranşehir'de yapılan baskınlarda 5 kişi gözaltına alındı. Yapılan detaylı aramalarda ise tam 8 gram sentetik kannobinoid ve tam 2 bin 198 adet sentetik uyuşturucu hap ele geçirildiği bilgisine ulaşıldı.

Adliyeye Sevk Edilen Zanlılar Tutuklandı

Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen 5 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu operasyonla birlikte bölgede uyuşturucu madde ticaretinin önlenmesi ve gençlerin bu tehlikeden korunması hedefleniyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.