Şantiyenin nabzını çalan hırsız, milyonluk malzemelerle yakalandı

ASAYİŞ Yayınlanma : 10 Temmuz 2026 10:48 Düzenleme : 10 Temmuz 2026 10:48
Şantiyenin nabzını çalan hırsız, milyonluk malzemelerle yakalandı
Gerede'de bir şantiyeden 2,5 milyon liralık malzeme çalan şüpheli, çalınanları satmaya çalışırken polis tarafından yakalandı. Ekiplerin hızlı müdahalesiyle vurgun girişimi önlendi.

Bolu'nun Gerede ilçesinde, bir şantiyeden adeta bir servet değerinde malzeme çalındı. Olayın ardından başlatılan titiz çalışma, şüpheliyi çalınan malları elden çıkarmaya çalışırken suçüstü yakalattı.

Milyonluk Vurgun Girişimi Çökertildi

8 Temmuz Çarşamba günü Gerede'deki bir inşaat alanında meydana gelen olayda, şantiyeden 2 sirkülasyon pompası, 124 vana, 11 doğal gaz deprem vanası ve 3 yağmur suyu hidroforu gibi değerli ekipmanlar çalındı. Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve Gerede İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, olayın hemen ardından harekete geçti.

Güvenlik Kameraları ve Tanık İfadeleri Kilit Rol Oynadı

Olay yerinde yapılan detaylı incelemeler, güvenlik kamerası kayıtları ve tanık ifadeleri, hırsızlık eylemini C.Y.Y. isimli şahsın gerçekleştirdiğini ortaya koydu. Yaklaşık 2,5 milyon lira değerindeki bu malzemeleri satmak üzereyken Gerede İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin başarılı operasyonuyla yakalanan şüpheli, adliyeye sevk edilmek üzere emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasını bekliyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.