Genel kurul toplantısı, Batı İstasyon Mahallesi Tahir Çelik Caddesi No:33/A adresinde bulunan Sarayönü Avcılar ve Atıcılar Kulübü Dernek Merkezi’nde gerçekleştirilecek. İlk toplantıda yeterli çoğunluk sağlanamaması durumunda ise genel kurul, 21 Şubat 2026 tarihinde, aynı yer ve saatte çoğunluk aranmaksızın yapılacak.
Genel kurulda; yoklama ve açılışın ardından divan seçimi yapılacak, şehitler için saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okunacak. Daha sonra Yönetim ve Denetim Kurulu raporları okunarak üyelerin görüşlerine sunulacak.
Toplantının en önemli gündem maddelerinden biri ise Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerinin seçimi olacak. Genel kurul, dilek ve temennilerin alınmasının ardından kapanış ile sona erecek.
Sarayönü Avcılar ve Atıcılar Kulübü Başkanı Hamdi Candan, tüm üyelere çağrıda bulunarak genel kurulun derneğin geleceği açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.








