Kulüp yönetimi tarafından yapılan açıklamada, genel kurulun ilk oturumunda tüzük gereği aranan çoğunluğa ulaşılamadığı ve bu nedenle toplantının gerçekleştirilemediği bildirildi. Sürecin kulüp tüzüğü doğrultusunda yeniden planlandığı ifade edildi.
Kongre 20 Haziran’da kesin olarak yapılacak
Yapılan duyuruya göre Olağan Genel Kurul Kongresi, çoğunluk aranmaksızın yeniden toplanacak ve 20 Haziran 2026 Cumartesi günü gerçekleştirilecek.
Kongre, Sarayönü’nde spor camiasının önemli buluşma noktalarından biri olan Sarayönü Belediyesi Ahmet Hüdai Konferans Salonu’nda yapılacak. Bu oturumda kulübün yönetim ve denetim kurulları belirlenecek, aynı zamanda kulübün gelecek dönem yol haritası da şekillenecek.
Gündem maddeleri aynı şekilde korunacak
Erteleme kararının ardından yapılacak kongrede, daha önce belirlenen gündem maddeleri aynen uygulanacak. Açılış ve yoklamanın ardından divan başkanlığı seçimi gerçekleştirilecek, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile resmi bölüm tamamlanacak.
Faaliyet raporları ve denetim kurulu raporlarının okunmasının ardından yönetim ve denetim kurulu seçimlerine geçilecek. Kongre, dilek ve temenniler bölümü ve kapanış konuşması ile sona erecek.
Kulüp yönetimi, yaptığı açıklamada tüm üyelere ve camiaya çağrıda bulunarak, 20 Haziran’da gerçekleştirilecek kongreye geniş katılımın önemine dikkat çekti. Açıklamada, alınacak kararların kulübün geleceğini doğrudan şekillendireceği vurgulandı.








