Sarayönüsporlu taraftar maçta ateş yakarak ısındı

SPOR Yayınlanma : 03 Aralık 2024 02:55
Sarayönüsporlu taraftar maçta ateş yakarak ısındı
Sarayönü İlçe Stadı'nda Cumartesi günü oynanan Sarayönü Belediyespor U18- Anamasspor karşılaşmasında ilginç bir görüntü oluştu. Havanın soğuk olması nedeniyle, bazı taraftarlar maç esnasında ısınmak için ilginç bir çözüm buldu. Sarayönü Belediyespor'un co

Taraftarlar, özellikle maçın ilk yarısında soğuk havadan etkilenmemek için, küçük ateşler yakarak ısınmaya çalıştı. Bu görüntü, sahadaki futbolcuların da motivasyonunu artırırken, taraftarlar takımına olan desteğini her şartta sürdürdü. Soğuk havaya aldırmayan taraftarlar, maç boyunca takımlarını büyük bir heyecanla destekleyerek Sarayönü Belediyespor’a moral verdi.

Ancak, taraftarların bu yoğun desteğine rağmen, Sarayönü Belediyespor istenilen sonucu alamadı. Takım, sahada mücadele ettiği her dakikaya rağmen rakibine karşı üstünlük kuramayarak karşılaşmayı mağlubiyetle tamamladı. Taraftarlar, sonuçtan memnun olmasalar da takımlarına olan bağlılıklarını sonuna kadar gösterdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.