Sarıgöl Dört Eylül İlkokulu'nda Nevruz coşkusu

EĞİTİM Yayınlanma : 30 Mart 2026 21:04 Düzenleme : 30 Mart 2026 21:04
Sarıgöl Dört Eylül İlkokulu'nda Nevruz coşkusu
Sarıgöl Dört Eylül İlkokulu'nda Nevruz coşkusu

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde bu yıl eğitim öğretime başlayan 24 sınıflı Sarıgöl Dört Eylül İlkokulu'nda Nevruz Bayramı, çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlandı.

ÖĞRENCİLERDEN GÖSTERİLER

Sınıf öğretmeni Erkan Sarı tarafından hazırlanan etkinlik programında öğrenciler, geleneksel Nevruz kutlamalarına ait gösteriler sergileyerek, bu özel günü daha da anlamlı hale getirdi. Okul bahçesinde düzenlenen etkinliklerde öğrenciler, çuval yarışı, yumurta kırma yarışı ve yer kapmaca gibi eğlenceli geleneksel oyunlar oynadı. Ayrıca, Nevruz’un simgelerinden biri olan ateş üzerinden atlama etkinliği de gerçekleştirildi.

BİR ARADA NEVRUZ KUTLAMASI

Program kapsamında öğrenciler, bahar temalı şiirler okuyarak Nevruz'un anlam ve önemine dikkat çekti. Renkli görüntülere sahne olan etkinliklerde, öğrenciler doyasıya eğlenirken, öğretmenler ve veliler de çocukların sevincine ortak oldular. Sarıgöl Dört Eylül İlkokulu Müdürü Adem Çelik,

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.