Savate milli takımı Çankırı'da öğrencilerle buluştu: Dünya şampiyonası öncesi motivasyon

SPOR Yayınlanma : 21 Kasım 2025 05:08 Düzenleme : 21 Kasım 2025 05:08
Savate milli takımı Çankırı'da öğrencilerle buluştu: Dünya şampiyonası öncesi motivasyon
Savate Milli Takımı, Çankırı'da öğrencilerle buluşarak sporu tanıttı. Dünya Şampiyonası için hazırlanan sporcular, Paris'e gitmeden önce gençlere ilham verdi.

Çankırı'nın Orta ilçesinde, Savate Combat Dünya Şampiyonası Finalleri'ne hazırlanan milli sporcular, yerel öğrencilerle bir araya gelerek sporu tanıttı ve onlara ilham verdi.

SAVATE SPORU ÖĞRENCİLERE TANITILDI

Kamp döneminin son gününde Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi Çok Amaçlı Salonu'nda düzenlenen etkinlikte, milli takım genel koordinatörü Satılmış Kibaroğlu, öğrencilere Savate Combat'ın inceliklerini ve önemini aktardı. Kibaroğlu, ilçede devam eden kamp sürecinde milli takımın 56 kiloda Feyzanur Azizoğlu, 60 kiloda Cem Yurtsever, 80 kiloda Muhammet Yasir Polat ve 85 kiloda Eyüp Taşdemir'den oluştuğunu belirtti.

PARİS YOLCUSU MİLLİ SPORCULAR

Kibaroğlu, takımın Fransa'nın başkenti Paris'te 21-22 Kasım tarihlerinde düzenlenecek olan Dünya Şampiyonası için yoğun bir hazırlık sürecinden geçtiğini vurguladı. Türkiye'nin, Fransa'nın ardından dünyada ikinci sıraya yükselmesinin gurur verici olduğunu ifade eden Kibaroğlu, "Vatanımızı, bayrağımızı ve savate spor camiamızı onurla temsil edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın." sözleriyle milli sporcuların kararlılığını dile getirdi. Çankırı İl Gençlik ve Spor Müdürü Sadık Ak da sporculara Paris'te başarılar diledi. Antrenman programını tamamlayan milli takım, Paris'e hareket etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.