Şehit Binbaşı Sinan Taştekin'in naaşı, Isparta'ya getirildi

ASAYİŞ Yayınlanma : 24 Mart 2026 13:49 Düzenleme : 24 Mart 2026 13:49
Şehit Binbaşı Sinan Taştekin'in naaşı, Isparta'ya getirildi
Katar'da eğitim faaliyeti sırasında kaza geçiren helikopterde şehit olan Binbaşı Sinan Taştekin'in naaşı, Isparta'ya getirildi ve ailesi gözyaşlarıyla karşıladı.
Şehit Binbaşı Sinan Taştekin'in naaşı, Isparta'ya getirildi

Katar'da eğitim faaliyeti sırasında yaşanan teknik arıza sonucu denize düşen helikopterde şehit olan Binbaşı Sinan Taştekin'in naaşı, memleketi Isparta'ya ulaştı.

ŞEHİDİN AİLESİ GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Isparta Süleyman Demirel Havalimanı'nda karşılanan şehidin ailesi, acı haberle gözyaşlarına boğuldu. Acılı anne Sezen Taştekin, kendisine yöneltilen "Yürüyebilecek misiniz?" sorusuna, "Yürürüm, yakışıklı oğlum benim. Ben oğlum için her şeyi yaparım" şeklinde yanıt verdi. Şehidin naaşı, Isparta şehir hastanesine kaldırıldı.

BAŞSAĞLIĞI DİLEKLERİ

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), kazada hayatını kaybeden 3 Türk personelin şehit olduğunu duyurarak başsağlığı dileklerini iletti. Kazanın kesin nedeninin, Katar makamlarınca yapılacak inceleme sonrası belirleneceği açıklandı. Şehitlerin cenaze töreni, 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda düzenlenecek.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.