Elazığ Ticaret Borsası Başkan Adayı Şenol Arslan, seçim sürecinde üreticilerin, besicilerin ve tüccarların sesi olmayı hedeflediğini belirtti.
İSTİŞARE KÜLTÜRÜYLE YÖNETİM
Arslan, "Kapımız her zaman üyelerimize açık olacak. İstişare kültürüyle hareket ederek ortak aklın gücünü yönetime taşıyacağız" diyerek, üyelerinin daha fazla söz sahibi olacağı bir yönetim anlayışı benimseyeceklerini vurguladı.
GÜÇLÜ PROJELER HEDEFİ
Tarım ve hayvancılık sektörünün Elazığ'ın kalkınmasındaki önemine dikkat çeken Arslan, dijitalleşme, pazarlama altyapısının güçlendirilmesi ve genç girişimcilerin desteklenmesi gibi konuların öncelikli projeleri arasında olduğunu ifade etti. Arslan, "Birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğimiz sürece Elazığ kazanacak, üretici kazanacak, ticaretimiz güçlenecektir" dedi.









