Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdal Adalı, görevi bırakmayı düşünmediğini ve camia içindeki pusu kültürüyle mücadeleye devam edeceğini dile getirdi. Başkan Adalı, Tüpraş Stadyumu’nda düzenlediği basın toplantısında, son günlerde yönetim kurulundan istifalar olduğuna dair çıkan haberlerin gerçekleri yansıtmadığını vurguladı. Adalı, 'Yönetim kurulumuzda istifalar olduğu haberleri tamamen asılsızdır. Bu yalan haberler gündem olurken, önemli bir gelişme göz ardı ediliyor' şeklinde konuştu.

SPK'YI GÖREVE ÇAĞIRDI
Adalı, Beşiktaş hisselerindeki şüpheli işlemlerle ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığını göreve çağırarak, 'Bu kadar büyük fiyat hareketlerinin kendi kendine gerçekleşemeyeceği malumunuzdur. Kulüp tarafında bu işlerin içinde olan kim varsa hesabı sorulmalıdır' dedi. Ayrıca, Dikilitaş Projesi hakkında da yanlış bilgilerin yayıldığını belirten Adalı, projenin Beşiktaş'a önemli mali katkılar sağlayacağını ifade etti.

BEŞİKTAŞ'IN MENFAATİ HER ŞEYDEN ÖNCE GELİYOR
Siyah-beyazlı kulübün başkanı, Beşiktaş’ın menfaati nerede ise orada olacağını vurguladı. Adalı, 'Beşiktaş’ın ruh halini, sosyolojisini düzelteceğiz. Bizim tek amacımız kulübün mali bağımsızlığıdır. Beşiktaş, her bir kişi ya da grubun kendi başkan adayına teslim etmeye çalışacağı bir camia değildir' açıklamalarında bulundu. Gelecek hedeflerinin ise şampiyonluklar elde edecek kadrolar kurmak olduğunu belirtti.







