Seydişehir Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi her gün yaklaşık 400 ihtiyaç sahibine umut olan aşevine kaynak olmak amacıyla dikkat çeken bir kampanya başlattı. Belediye, aşevinde kullanılmak üzere hayırseverlerin kurban bağışını kabul etmeye başladı.
Seydişehir Belediyesi’nin öz bütçesi ve hayırseverlerin katkılarıyla kurulan ve önemli bir sosyal yardım merkezi haline gelen Seydişehir Belediyesi Aşevi, yılın her ayı yardıma ve bakıma muhtaç, kimsesiz ve yoksul ailelere sıcak yemek hizmeti vermeye devam ediyor.
YARDIMLAR BAŞLADI
Kurban bağışı yardımlarını kabul etmeye başlayan Seydişehir Belediyesi TODEM (Toplum Destek Merkezi) ile yürütülen çalışma kapsamında Aşevi’ne yardımda bulunmak isteyen hayırsever vatandaşlar, Seydişehir Belediyesi web sitesinde, resmi sosyal medya hesaplarında yayınlanan iban numarasıyla yardımda bulunabilecek. Ayni yardımlar ise Seydişehir Belediyesi Millet Bahçesinde bulunan Aşevi’ne yapılabilecek.
HİSSE BEDELİ BELİRLENDİ
Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, bağış için hisse bedelinin belirlendiğini dile getirerek bütün hayırseverleri yardımlaşma örneği göstererek bağışta bulunmaya çağırdı.
Ustaoğlu, “Belediyemizin öz bütçesinin yanında hayırsever vatandaşlarımızın desteğiyle her geçen gün daha da güçlenen aşevimize, bu Kurban Bayramında da ‘Kurban Paylaşmaktır’ diyerek hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarını bekliyoruz. Bu yıl 16.000 TL olarak belirlenen hisse bedeli ile birlikte hayırsever vatandaşlarımız nakdi yardımları için belediyemizin web sitesi ile resmi sosyal medya hesaplarından yayınlanan yardım hesaplarından yardımda bulunabilirler. Ayni yardımlar için de belediyemizin aşevi merkezi olan İşletme ve İştirakler Müdürlüğüne ayni yardımlarını ulaştırarak her gün 2 öğün 3 çeşit yemek dağıtılan 400 ihtiyaç sahibimizin hayır duasını alabilirler. Rabbim yapmış olduğunuz yardımları şimdiden kabul ve hayırlı eylesin” dedi.









