Silifke'de öğrenciler huzurevi sakinlerini ziyaret etti

EĞİTİM Yayınlanma : 06 Ekim 2025 12:23 Düzenleme : 06 Ekim 2025 12:23
Silifke'de öğrenciler huzurevi sakinlerini ziyaret etti
Mersin'in Silifke ilçesinde, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında düzenlenen 'Bir Şefkat Haresi' projesiyle öğrenciler huzurevi sakinlerini ziyaret ederek onlara hediyeler verdi ve moral depoladı.

Mersin'in Silifke ilçesindeki huzurevi sakinleri, öğrenciler tarafından ziyaret edildi.

BİR ŞEFKAT HARESi PROJESİ

Türkiye Yüzyılı Maarif Modelinin 'Köklü geçmiş güçlü gelecek duygusuyla yetişen nesiller' anlayışı doğrultusunda hayata geçirilen 'Bir Şefkat Haresi' projesi kapsamında, Silifke Huzurevi'nde yaşlılar, öğretmenler ve öğrenciler tarafından ziyaret edildi. Erdemli Sultan Akın İlkokulu 3-C sınıfı öğrencileri ve ailelerinin hazırladığı hediyeler, Silifke Gazipaşa İlkokulu 4-G sınıfı öğrencileri tarafından yaşlılara ulaştırıldı.

AMAÇ VE KATILIMCILAR

Bu anlamlı etkinlik, yaşlılara moral ve motivasyon sağlamayı, öğrencilerin sosyal sorumluluk bilincini geliştirmeyi ve sanat yoluyla sevgi, saygı ve paylaşım kültürünü pekiştirmeyi hedefledi. Renkli görüntülere sahne olan ziyarette, huzurevi sakinleri öğrencilerin kendilerini ziyaret etmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, onlara hayat tecrübelerinden bahsetti. Etkinliğe İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kültiğin Eroğlu, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Çağatay Çetin ve Silifke Huzurevi Müdürü Fırat Coşar da katıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.