Sincan Belediyesi, ilçedeki 393 parkta kapsamlı bir yenileme çalışması başlattı. Belediye, oyun grupları, halı sahalar, park mobilyaları ve zeminleri tamamen yeniliyor.

YENİ PROJELER VE BAKIM ÇALIŞMALARI
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ve Genel Koordinatör İsmail Can Ocak, Osmanlı Mahallesi'ndeki Şehit Yusuf Çelik Parkı'nda devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Ercan, bu yıl tüm parkları elden geçireceklerini ve her detayın yeniden ele alındığını vurguladı. "Şu anda Osmanlı Mahallemizdeyiz. Basketbol sahamızın yenileme çalışmalarına katılmak için buradayım. Sincan genelinde büyük bir seferberlik başlattık," dedi.

HALK İÇİN YENİ BİR NEFES
Ercan, mevcut parkların bakım ve tadilatına başladıklarını belirterek, "Yürüyüş yollarını, zeminlerini, halı sahaları, oyun gruplarını, park mobilyalarını, her şeyi baştan sona yeniliyoruz. Yeni bir nefesle tekrar Sincan halkına sunmak için çaba sarf ediyoruz," ifadelerini kullandı. Bu seferberliğin Osmanlı Mahallesi'ndeki basketbol sahasıyla başladığını belirtti.







