Şırnak'ta dev operasyon: 20 milyon liralık kaçakçılık ağı çökertildi!

ASAYİŞ Yayınlanma : 06 Nisan 2026 19:55 Düzenleme : 06 Nisan 2026 19:55
Şırnak'ta dev operasyon: 20 milyon liralık kaçakçılık ağı çökertildi!
Şırnak'ta jandarma ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlarda, piyasa değeri yaklaşık 20 milyon lira olan kaçak ürün ele geçirildi ve 112 şüpheli gözaltına alındı.

Şırnak İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, 30 Mart ile 5 Nisan tarihleri arasında il genelinde başarılı bir dizi operasyona imza attı. Bu çalışmalar sonucunda büyük miktarda kaçak ürün ele geçirilirken, toplam 112 şüpheli şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.

Şırnak\

KAÇAK ÜRÜNLER MİLYONLUK DEĞERE ULAŞTI

Operasyonlarda ele geçirilen kaçak malzemelerin piyasa değerinin tam olarak 19 milyon 863 bin 780 lirayı bulduğu açıklandı. Jandarma ekiplerinin titiz çalışmaları sayesinde, hem kaçakçılık hem de narkotik suçlara yönelik önemli bir darbe vuruldu.

Şırnak\

112 GÖZALTI VE BÜYÜK MİKTARDA ELE GEÇİRİLEN MALZEME

Yapılan aramalarda, 75 adet cep telefonu, 40 bin 117 adet bandrolsüz sigara, 338 elektronik sigara ve likiti, 40 kilo nargile tütünü, 2 bin paket puro, 2 bin 435 adet çeşitli hırdavat malzemesi, 876 adet muhtelif tekstil ürünü, bin 16 adet kozmetik ve süs eşyası ile tam 2 bin 227 adet gümrük kaçağı olduğu belirlenen farklı ürün ele geçirildi. Gözaltına alınan 112 şüpheli, jandarmadaki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.