Şırnak İl Jandarma Komutanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Asayiş ve Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, il merkezi ve 6 ilçede bir haftada kapsamlı operasyonlar gerçekleştirdi. Bu operasyonlar sonucunda gözaltına alınan 54 şüpheliden 27'si tutuklandı.

ARALIKLARDA ELE GEÇİRİLEN MALZEMELER
16-22 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonlarda, 7 şüpheli şahsa ait ev, eklenti ve araçlarda yapılan aramalarda önemli miktarda malzeme ele geçirildi. Ele geçirilenler arasında 75 gram skunk, 2 adet altın sikke, 58 bin 490 dolar, 71 adet cep telefonu, 25 bin 39 adet bandrolsüz sigara, 138 elektronik sigara ve likiti ile 50 kilo nargile tütünü yer aldı.

YAKALAMA KARARLARI UYGULANDI
Ayrıca, UYAP'tan haklarında yakalama kararı bulunan 47 şüpheli, JASAT ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan toplam 54 şüpheli arasında, hakkında kesinleşmiş 15 yıl 7 ay hapis cezası bulunan bir kişi ile çeşitli suçlardan hapis cezası bulunan toplam 27 kişi, tutuklanarak cezaevine gönderildi.








