Şişli'de kan donduran cinayet: Kız meselesi can aldı, 12 kurşunla hayatını kaybetti

ASAYİŞ Yayınlanma : 26 Mayıs 2026 22:43 Düzenleme : 26 Mayıs 2026 22:43
Şişli'de kan donduran cinayet: Kız meselesi can aldı, 12 kurşunla hayatını kaybetti
Şişli'de kız meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada başına ve vücuduna aldığı 12 kurşunla ağır yaralanan Doğuş Cebeci, hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İstanbul Şişli'de gece yarısı patlak veren bir kız meselesi, trajik bir cinayetle son buldu. Gülbahar Mahallesi'nde sabaha karşı saat 01.30 sularında başlayan tartışma, kısa sürede ölümcül bir kavgaya dönüştü.

ÖLÜMCÜL ATEŞ BAŞLADI

İddialara göre, bir iş yerinde bulunan Doğuş Cebeci ile Emircan K. arasında başlayan husumet, tarafların arkadaşları da dahil olunca kontrolden çıktı. Emircan K.'nin arkadaşı Emre Ş. ile Doğuş Cebeci arasındaki sözlü atışma, silahlı çatışmaya evrildi. Bu kanlı hesaplaşmada Emre Ş. sağ bacağından vurularak yaralanırken, Doğuş Cebeci ise başına aldığı iki kurşun ve vücuduna isabet eden on kurşunla ağır yaralandı.

HASTANEDE VERİLEN MÜCADELE YETERSİZ KALDI

Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, ağır yaralı Doğuş Cebeci'ye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hızla hastaneye kaldırdı. Ancak doktorların tüm çabasına rağmen Cebeci kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Cebeci'nin cansız bedeni, savcılık incelemelerinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Polis, olayın ardından kaçan şüphelileri yakalamak için geniş çaplı bir operasyon başlattı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.