Siverek’te okullar bayrak sevgisi temasıyla eğitim yılına başladı

EĞİTİM Yayınlanma : 02 Şubat 2026 13:14 Düzenleme : 02 Şubat 2026 13:14
Siverek’te okullar bayrak sevgisi temasıyla eğitim yılına başladı
Siverek'te okullar, 2025-2026 eğitim öğretim yılına bayrak sevgisi temasıyla başladı. Öğrenciler, derslerde bayrağın anlamı ve önemi hakkında bilgi aldı.
Siverek’te okullar bayrak sevgisi temasıyla eğitim yılına başladı

Türkiye genelinde 2025-2026 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi, bugün ilk ders ziliyle birlikte başladı. Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde de okullar, yeni dönemin ilk dersinde bayrak ve bayrak sevgisini işledi.

ÖĞRENCİLER DERS BAŞI YAPTI

Ara tatilin sona ermesiyle birlikte okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki tüm öğrenciler, derslere yeniden başladı. Millî Eğitim Bakanlığı, bu yılın ikinci dönemine bayrak sevgisi temasıyla anlamlı bir başlangıç yaptı. Eğitim kurumlarında, ilk dersin içeriği bayrağın önemi ve milli değerler üzerine yoğunlaştı.

KAYMAKAM VE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ DERSE KATILDI

Siverek’teki okullarda bayrak sevgisi teması ile dersler işlenirken, Halit Gülpınar İlkokulu'ndaki ilk derse Siverek Kaymakamı Salih Sak ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu da katıldı. Kaymakam Sak, öğrencilerle birlikte ders dinleyerek bayrak sevgisinin önemine vurgu yaptı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.