Sungurlu Belediyespor, milli güreşçileriyle yeni bir döneme adım attı

SPOR Yayınlanma : 02 Temmuz 2026 15:18 Düzenleme : 02 Temmuz 2026 15:18
Sungurlu Belediyespor, milli güreşçileriyle yeni bir döneme adım attı
Sungurlu Belediyespor, milli güreşçilerle imzaladığı sözleşmelerle yeni bir döneme başlayarak, Türk güreşine önemli katkılar sağlamayı hedefliyor.

Sungurlu Belediyespor, milli güreşçilerle tarihi bir sözleşme töreni düzenleyerek, spor camiasında önemli bir adım attı. Milli güreşçiler Mert İlbars, Samet Yaldıran, Tansel Can Örtücü, Utku İlbars, Oğuz Kayar, Ömer Vargeloğlu, Abdullah Nuri Bayır ve Sefa Şakar ile bir araya gelindi.

BAŞARIYLA TEMSİL EDİLEN SPORCULAR

Bu sözleşme, Avrupa ve dünya şampiyonalarında Türkiye’yi başarıyla temsil eden milli sporcularla gerçekleştirildi. Kulübün yeni kadrosunda U23 Avrupa şampiyonu, dünya ikincisi Mert İlbars, Avrupa üçüncüsü Samet Yaldıran (antrenör-sporcu), gençler dünya üçüncüsü Tansel Can Örtücü ve diğer başarılı sporcular yer aldı.

GÜREŞTE YENİ DÖNEMİN BAŞLANGICI

Törene katılan Belediye Başkanı Muhsin Dere, ilçenin güreş geçmişine yakışır bir yapılanma oluşturduklarını vurgulayarak,

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.