Sungurlu Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu, bölgedeki sanayi potansiyelini artıracak altyapı ihtiyaçlarını masaya yatırdı.
YENİ YATIRIM PROJELERİ GÖRÜŞÜLDÜ
Toplantı, Çorum Valisi Ali Çalgan'ın başkanlığında gerçekleştirildi. Bu toplantıda, OSB'nin mevcut durumu ve geleceğe yönelik yatırım projeleri hakkında detaylı değerlendirmelerde bulunuldu. Özellikle atık su arıtma tesisi için maliyet raporu ve finansal fizibilite çalışmalarının hazırlanması gibi önemli konular gündeme geldi.
ALTYAPI ÇALIŞMALARI PLANLANIYOR
Ayrıca, OSB'de yapılması planlanan yol yenileme ve kilit parke çalışmalarıyla ilgili güzergahlardaki parselere doğal gaz bağlantı noktalarının eklenmesi gibi altyapı projeleri de tartışıldı. Bu yatırımların, bölgenin sanayi kapasitesini artırması bekleniyor.








