Tamirhanede görünmez kaza: Usta ölümle pençeleşiyor

YEREL Yayınlanma : 11 Haziran 2025 17:38
Tamirhanede görünmez kaza: Usta ölümle pençeleşiyor
Konya’da bir tamirhanede sandalyesinden düşerek başını yere çarpan 63 yaşındaki N.T., ağır yaralı halde hastaneye kaldırıldı.

Konya’nın merkez Selçuklu ilçesinde bir tamirhanede yaşanan talihsiz kazada, 63 yaşındaki N.T. ağır yaralandı.

Olay, saat 13.30 sıralarında Horozluhan Mahallesi Çiftegöl Sokak üzerindeki bir tamirhanede meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sandalyede oturmakta olan N.T., bir anda dengesini kaybederek yere düştü. Sert şekilde yere çarpan başı nedeniyle ağır yaralanan N.T. için çevredekiler durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan N.T., ambulansla Konya Numune Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan N.T.’nin durumunun ciddiyetini koruduğu ve hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.