Tanzanya’daki yetim öğrencilerin bayram sevinci

YAŞAM Yayınlanma : 05 Haziran 2025 00:57
Tanzanya’daki yetim öğrencilerin bayram sevinci
Konya İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Merkezi (ADRM) ile TDV Konya Şubesi Kadın Kolları işbirliğiyle, Tanzanya’da bayramlık dağıtıldı.

tanzanyada-yetim-ogrencilerin-bayram-sevinci-4.jpg

Tanzanya'nın Darüsselam şehrinin Yombo semtinde bulunan Kur’an kursunda eğitim gören yetim kız ve erkek öğrencilere bayramlık kıyafetler ve ayakkabılar hediye edildi. Bayram sevincini erkenden yaşayan minik öğrenciler, kendilerine ulaştırılan hediyeler karşısında büyük mutluluk yaşadı. Bayramlıklarını alan çocukların yüzlerindeki sevinç ve heyecan gözlerinden okundu.

tanzanyada-yetim-ogrencilerin-bayram-sevinci-5.jpg

Emekli Uzman Vaiz Ümmü Taş’ın öncülüğünde gerçekleşen yardım faaliyetinde okul yönetimi ve öğrenciler, yapılan yardımlardan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. Konya İl Müftülüğü de destekte bulunan tüm hayırseverlere teşekkür ederek dualar etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.