Tavas'ın evladı Mehmet, dev maçta umudun sembolü olacak

YAŞAM Yayınlanma : 21 Nisan 2026 08:57 Düzenleme : 21 Nisan 2026 08:57
Tavas'ın evladı Mehmet, dev maçta umudun sembolü olacak
Tavas Belediyesi, DMD kas hastası Mehmet Tefenlili için önemli bir farkındalık organizasyonu düzenliyor. Maçta umut sembolü olacak Mehmet, destek bekliyor.

Tavas Belediyesi, DMD kas hastalığıyla mücadele eden Mehmet Tefenlili için Türkiye'ye örnek teşkil edecek bir farkındalık projesi başlatıyor.

Tavas\

MEHMET İÇİN BİR ARAYA GELİYORUZ

Belediye Başkanı Kadir Tatık, Belediye Meclis Üyeleri ve Mehmet’in ailesi, Konyaspor-Fenerbahçe maçının seremonisine katılacak. 'Tavas Tek Yürek' mesajıyla tüm dünyaya seslenecek olan bu organizasyon, Mehmet'in tedavi sürecine destek olmayı amaçlıyor. 21 Nisan 2026 Salı günü saat 20:30’da başlayacak olan maç öncesi düzenlenecek olan seremonide, Tavas’ın minik kahramanı Mehmet başrolde olacak ve bu an, Tavas’ın kenetlendiği bir birlik fotoğrafı sunacak.

BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ

Başkan Kadir Tatık, organizasyonla ilgili yaptığı açıklamada, 'Bizim için belediyecilik, sadece hizmet üretmek değil, bir evladımızın hayata tutunma çabasına omuz vermektir.' ifadelerini kullandı. Mehmet’in yanındaki dostluk ve dayanışma, sadece bir maç izlemekten öte, bir umudu yeşertmek için bir araya gelmektir. Tüm vatandaşları, Mehmet’in tedavisi için devam eden Valilik onaylı yardım kampanyasına destek olmaya davet ediyoruz. 'Mehmet’in elini sahada ve gönlümüzde hiç bırakmayacağız' diyen Tatık, birlikteliklerinin, Mehmet’in sağlığına kavuşması için gereken kapıları açacağına inanıyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.