Tekirdağ'da çocuklar uçurtmalarla gökyüzünü renklendirdi

YAŞAM Yayınlanma : 16 Mayıs 2026 07:58 Düzenleme : 16 Mayıs 2026 07:58
Tekirdağ'da çocuklar uçurtmalarla gökyüzünü renklendirdi
Tekirdağ’da düzenlenen 3. Geleneksel Uçurtma Şenliği, çocukların gökyüzünde uçurtmalarıyla neşeli anlara sahne oldu. Aileler de etkinlikte keyifli vakit geçirdi.
Tekirdağ'da çocuklar uçurtmalarla gökyüzünü renklendirdi

Tekirdağ’da 3. Geleneksel Uçurtma Şenliği, çocukların gökyüzünde uçurtmalarıyla yarışı ve eğlenceli anlarıyla dolup taştı.

Tekirdağ\

RENKLİ GÖRÜNTÜLERLE DOLU BİR GÜN

Aile ve Nüfus 10 Yılı kapsamında Tekirdağ Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından Süleymanpaşa Millet Bahçesi’nde düzenlenen bu etkinlik, çocukların mutluluğuna sahne oldu. Şenlikte çocuklar, koro halinde şarkılar söyleyip dans gösterileri sergilerken, geleneksel oyunlar olan yumurta taşıma ve çuval yarışı ile eğlenceli anlar yaşadılar.

Tekirdağ\

VALİ'DEN DESTEK VE KATILIM

Etkinliğe Tekirdağ Valisi Recep Soytürk ve eşi Nurdan Soytürk de katılarak çocuklarla birlikte uçurtma uçurdular. Rengârenk uçurtmalar gökyüzünü süslerken, etkinlik boyunca neşeli görüntüler ortaya çıktı. Vali Yardımcısı Musa Aydemir, Süleymanpaşa Kaymakamı Mahmut Nedim Tunçer ve diğer yetkililerin de katıldığı bu şenlikte birlik, beraberlik ve dayanışma mesajları öne çıktı. Çocuklar doyasıya eğlenirken aileler de keyifli vakit geçirdiler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.