Tekirdağ'da moloz yüklü kamyon devrildi, şoför yaralandı

ASAYİŞ Yayınlanma : 17 Haziran 2026 01:59 Düzenleme : 17 Haziran 2026 01:59
Tekirdağ'da moloz yüklü kamyon devrildi, şoför yaralandı
Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde devrilen moloz yüklü kamyonda sürücü yaralandı. Olay sonrası sağlık ekipleri yaralıya müdahale etti ve molozlar temizlendi.
Tekirdağ'da moloz yüklü kamyon devrildi, şoför yaralandı

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde moloz yüklü bir kamyonun devrilmesi sonucu sürücü yaralandı. Olay, dün öğleden sonra Çevre Yolundan Sağlık Mahallesi’ne bağlanan dönel kavşakta gerçekleşti.

Tekirdağ\

KAZA ANI VE YARALI ŞOFÖR

Soner A. yönetimindeki 34 AG 1947 plakalı hafriyat atığı yüklü kamyon, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kaza sonrası çevredekilerin yardımıyla kamyon kabininden çıkarılan Soner A., sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Tekirdağ\

MALZEMELERİN TEMİZLENMESİ

Olayın ardından kamyon kasasından yol kenarına dökülen molozlar, kepçe yardımıyla temizlendi. Kaza, Trafik güvenliği açısından önemli bir hatırlatma niteliği taşıyor ve sürücülerin dikkatli olmaları gerektiğini bir kez daha ortaya koydu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.