TEM Otoyolu'nda yürekleri ağza getiren kaza: Sürücü ağır yaralandı

ASAYİŞ Yayınlanma : 28 Şubat 2026 07:10 Düzenleme : 28 Şubat 2026 07:10
TEM Otoyolu'nda yürekleri ağza getiren kaza: Sürücü ağır yaralandı
TEM Otoyolu Düzce gişeleri yakınlarında otomobilin bariyerlere çarpması sonucu sürücü ağır yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Kaza ile ilgili inceleme sürüyor.
TEM Otoyolu'nda yürekleri ağza getiren kaza: Sürücü ağır yaralandı

TEM Otoyolu'nun Düzce kesiminde meydana gelen trafik kazasında bir otomobil bariyerlere çarptı ve sürücüsü ağır yaralandı.

DİREKSİYON HAKİMİYETİ KAYBEDİLDİ

Kaza, TEM Otoyolu Düzce gişeleri çıkışında saatler 02.30 sularında yaşandı. Edinilen bilgilere göre, İ.Ş. yönetimindeki 81 ACL 286 plakalı Honda marka otomobil, sürücüsünün henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yol kenarındaki bariyerlere şiddetle çarptı.

SAĞLIK EKİPLERİ SEVK EDİLDİ

Kazanın hemen ardından olay yerine acil sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü İ.Ş., sağlık ekiplerinin olay yerinde gerçekleştirdiği ilk müdahalenin ardından Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili olarak jandarma ekipleri tarafından detaylı inceleme başlatıldığı öğrenildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.