Okul bahçesinde düzenlenen şenlikte, öğrencilere TEMA Vakfı yelekleri dağıtılarak farkındalık oluşturuldu. Geleneksel çocuk oyunlarının yaşatıldığı etkinlikte, ip atlama, çember çevirme, yakan top, mendil kapmaca ve seksek gibi oyunlarla kardeşlik ve eğlence dolu bir gün geçirildi.

Çocuklar, aynı zamanda yüz boyama ve palyaço etkinlikleriyle unutulmaz anlar yaşadı. Şenlik boyunca okul bahçesi, çocukların kahkahaları ve enerjisiyle doldu.
TEMA Vakfı Ilgın Temsilcisi Zeynel Teker, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Dün yine harika bir etkinlik gerçekleştirdik. Orhaniye 125. Yıl İlkokulumuzda en kıymetlilerimiz, çocuklarımızla birlikteydik. Havanın soğuk olmasına rağmen o kadar eğlendik ki, çocuklarımızın yüzündeki gülüşler bizlere mutluluk kattı ve içimizi ısıttı. Ilgın Gençlik Merkezimiz ile ‘Merkezim Her Yerde’ kapsamında düzenlediğimiz etkinlik unutulmazdı.”

Etkinlik, çocukların hem eğlenip hem de dayanışma ruhuyla oyunlar oynadığı, unutulmaz bir gün olarak hafızalarda yer etti.








