Ticaret Bakanı Ömer Bolat bazı programlara katılmak ve ziyaretlerde bulunmak üzere Konya'ya geliyor. Bakan Bolat'ın Konya programının ayrıntıları belli oldu.
Bolat, 17 Haziran 2026 Çarşamba günü (yarın) memleketi Ereğli’de bir dizi ziyaret ve açılışa katılmak için Konya'ya gelecek. Bakan Bolat’ın memleketine yapacağı ziyaretlerin detaylarını Valilik açıkladı.
İLÇE KÜTÜPHANESİNİ AÇACAK
Konya Valiliği’nin yaptığı açıklamaya göre Bakan Bolat, yarın ilk olarak Ereğli İlçe Halk Kütüphanesinin açılış törenine katılacak. Ardından Ereğli Kaymakamını ziyaret edecek olan Bolat, daha sonra sırasıyla AK Parti, MHP ve Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret edecek.
EREĞLİ HALKI MÜJDE BEKLİYOR
Bakan Bolat, son olarak Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası’nda ilçede faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ile istişarelerde bulunacak.
Bakan Bolat’ın Ereğli’ye enerji yatırımları ile ilgili müjdeler vermesi bekleniyor.








