Ticaret Bakanı Bolat, Ordu Üniversitesi'nde önemli görüşmelerde bulundu

EKONOMİ Yayınlanma : 03 Mayıs 2026 00:16 Düzenleme : 03 Mayıs 2026 00:16
Ticaret Bakanı Bolat, Ordu Üniversitesi'nde önemli görüşmelerde bulundu
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Ordu Üniversitesi'nde Rektör Prof. Dr. Orhan Baş ile görüşerek akademik gelişim ve sanayi iş birliği konularında bilgiler aldı.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Ordu Üniversitesi'ni (ODÜ) ziyaret ederek Rektör Prof. Dr. Orhan Baş ile bir araya geldi. Bu ziyarette, il protokolünün de katılımıyla yapılan görüşmeler, üniversitenin akademik ve fiziki gelişimi hakkında derinlemesine bilgiler sunuldu.

Ticaret Bakanı Bolat, Ordu Üniversitesi\

ÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞ BİRLİĞİ ÜZERİNE DEĞERLENDİRMELER

Rektör Prof. Dr. Orhan Baş, Bakan Bolat'a yürütülen araştırma ve projeler hakkında kapsamlı bilgi verdi. Görüşme sırasında, üniversite-sanayi iş birliğinin önemi ve bölgesel kalkınmaya katkı sağlayacak araştırma alanları gibi çeşitli konular üzerinde değerlendirmelerde bulunuldu.

HEDEF: KALKINMA VE İŞ BİRLİĞİ

Ziyaretin sonunda, Rektör Prof. Dr. Orhan Baş, Bakan Bolat'a bir hediye takdim ederek bu anlamlı buluşmayı sonlandırdı. Bu tür ziyaretlerin, üniversitenin gelişimine ve bölgesel kalkınmaya katkı sağlaması bekleniyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.