Tomara Şelalesi'nde Dünya Yoga Günü coşkuyla kutlandı

SPOR Yayınlanma : 22 Haziran 2026 01:32 Düzenleme : 22 Haziran 2026 01:32
Tomara Şelalesi'nde Dünya Yoga Günü coşkuyla kutlandı
Tomara Şelalesi'nde düzenlenen Dünya Yoga Günü etkinliği, katılımcılara doğa ile iç içe huzurlu bir deneyim sundu. Etkinlik, sporun doğayla buluştuğu güzel anlara ev sahipliği yaptı.
Tomara Şelalesi'nde Dünya Yoga Günü coşkuyla kutlandı

Gümüşhane’nin Şiran ilçesindeki Tomara Şelalesi Tabiat Parkı, 21 Haziran Dünya Yoga Günü kapsamında düzenlenen etkinlikle doldu taştı.

Tomara Şelalesi\

BİR ARADA YOGA VE NEFES EGZERSİZİ

Gümüşhane Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Gümüşhane Herkes İçin Spor Federasyonu İl Temsilciliği iş birliğiyle gerçekleştirilen etkinlikte, uzman eğitmenler eşliğinde yoga ve nefes egzersizleri yapıldı. Şelalenin huzur veren sesi eşliğinde sporcular, hem bedensel hem de zihinsel olarak rahatlama fırsatı buldular. Katılımcılar, doğanın güzellikleriyle iç içe bir ortamda spor yapmanın keyfini çıkardılar.

Tomara Şelalesi\

ETKİNLİKLERİN DEVAMINI İSTİYORUZ

Yoga eğitmeni Fidan Şahin, etkinlikte şelalenin sesi sayesinde zihnin tamamen boşaltılmasının mümkün olduğunu belirtti. Ayrıca, Herkes İçin Spor Federasyonu Gümüşhane Temsilcisi Osman Yılmazer, bu tür etkinliklerin Gümüşhane’nin tanıtımına katkı sağladığını vurguladı. Sporcular Demet Yılmaz ve İrem Göktaş, etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek, böyle organizasyonların devam etmesini istediklerini ifade ettiler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.