Tunahan ‘’Attığım gol takım açısından önemliydi’’

SPOR Yayınlanma : 30 Ağustos 2025 10:36 Düzenleme : 30 Ağustos 2025 10:36
Tunahan ‘’Attığım gol takım açısından önemliydi’’
Süper Lig’in 4. haftasında Göztepe ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Konyaspor’da beraberliği getiren golü atan Tunahan Taşçı, attığı golün takım açısından değerli olduğunu söyledi.

Beraberlik gölünü atan ve takımına bir puan sağlayan Tunahan, maç sonrası yayıncı kuruluşa konuştu. Attığı golün önemine dikkat çekerek, takım açısından değerli olduğunu ifade eden Tunahan, “Önemli bir goldü. Çünkü beraberliği getiren bir goldü ve bu bir puan Konyaspor açısından son derece önemliydi. Atmış olduğum golden, skordan dolayı mutluyum. Taraftarımız için, takımımız için, mücadele eden arkadaşlarım için ve özellikle de eşime armağan ediyorum bu golü.” dedi.

Genç oyuncu gol sonrasında Göztepe taraftarına yönelik yaptığı hamle için gerçekten özür dilediğini dile getirdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.