ANKARA (AA) - Avrupa Ümitler Tekvando Şampiyonası'nın üçüncü gününde milli sporcular, toplamda 1 altın ve 5 madalya kazandı.
MÜSABAKALAR PRIŞTİNE'DE YAPILDI
Türkiye Tekvando Federasyonu'nun yaptığı açıklamaya göre, Kosova'nın başkenti Priştine'de düzenlenen organizasyonun üçüncü günü kadınlarda 4 sıklette müsabakalar gerçekleştirildi. Kadınlar 57 kiloda Rüya Diler altın madalya kazanarak büyük bir başarı elde etti. Mümüne Nur Göz ise 49 kiloda gümüş madalyanın sahibi oldu.
BRONZ MADALYA SAHİPLERİ BELLİ OLDU
49 kiloda Mülkiye Ece Ulusoy, 62 kiloda Dilara Şirin ve 73 kiloda Yüsra Ersin, bronz madalyalarını kazandı. Üç gün sonunda Türkiye, şampiyonada toplamda 2 altın, 4 gümüş ve 5 bronz madalya ile 11 madalyaya ulaştı. Şampiyonanın dördüncü ve son gününde ise erkeklerde 4 sıklette madalya mücadelesi yapılacak.








