Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Uludağ Gençlik Buluşması’ etkinliği, üniversite öğrencilerine unutulmaz anlar yaşattı.

BULUŞMAYA YOĞUN İLGİ
Bursa’da öğrenim gören yaklaşık 300 üniversite öğrencisi, Uludağ’ın eşsiz doğası eşliğinde kış atmosferinin tadını çıkardı. Bursa Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığına bağlı Gençlik Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen bu buluşma, gençlerin sosyal ve kültürel etkinliklere katılmaları için harika bir fırsat sundu.

EĞLENCE DOLU GÜN
Etkinlikte, DJ performanslarıyla coşkulu anlar yaşandı. Gençler, Uludağ’ın büyüleyici manzarasında keyifli vakit geçirirken, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından ikram edilen sucuk ekmek, salep, sıcak çikolata ve kahve ile de lezzetli bir gün geçirdi. Etkinliğe katılan öğrenciler, bu güzel anılar için Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e teşekkür etmeyi ihmal etmedi.







