Üsküdar'da korkutan olay: Dört katlı binanın balkonu çöktü

ASAYİŞ Yayınlanma : 26 Temmuz 2026 22:24 Düzenleme : 26 Temmuz 2026 22:24
Üsküdar'da korkutan olay: Dört katlı binanın balkonu çöktü
Üsküdar'da dört katlı bir binanın balkonu bilinmeyen bir nedenle çöktü. Olayda şans eseri yaralanan olmadı, bina tedbir amaçlı boşaltılarak mühürlendi.

Üsküdar'da bulunan dört katlı bir binanın ikinci katındaki balkon, henüz belirlenemeyen bir sebeple çöktü. Olay, Sultantepe Mahallesi Yenidünya Sokak'ta saat 23.30 sularında meydana geldi.

Üsküdar\

BALKONUN ÇÖKMESİNE SEBEP OLAN NEDENLER BELİRSİZ

Balkonun çökmesi üzerine, olay yerine polis, itfaiye ve belediye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin incelemeleri sonrasında, bina tedbir amaçlı olarak boşaltıldı ve zabıta tarafından mühürlendi. Bu olayda şans eseri yaralanan kimse olmadı.

Üsküdar\

MAHALLE SAKİNLERİ ENDİŞELİ

Olay anında mahalle sakinlerinden Ahmet Köse, binanın uzun zamandır tehlike arz ettiğini ifade ederek, "Bu bina dayanıksız. Her an yıkılabilir. İki ay önce mal sahibine haber verdik, ama gelen giden yok. Şimdi binayı boşaltıyorlar," dedi. 50 yıllık olan bu bina ile ilgili durumun acilen çözülmesi gerektiği vurgulandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.