Kırıkkale’de jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda, bir ikamette yapılan aramada esrar ve kenevir ele geçirilirken, aynı aileden 3 kişi gözaltına alındı.
Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, il merkezine bağlı bir adrese operasyon düzenledi.
Yapılan aramalarda, evin bahçesinde ekili 26 kök kenevir bitkisi ile içeride 200 gram kubar esrar ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi.
Olayla bağlantılı olarak evde bulunan H.S. (58), imam nikahlı eşi Ş.Y. (45) ve kızı R.S. (20) gözaltına alındı. Üç şüpheli hakkında “Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti” suçundan adli işlem başlatıldı.
Soruşturma sürüyor.









