Vali Akın’dan SOBE Vakfı’na ziyaret

YEREL Yayınlanma : 05 Aralık 2024 15:45
Vali Akın’dan SOBE Vakfı’na ziyaret
Vali Akın, SOBE’yi ziyaret ederek özel çocukların günlük etkinliklerine katıldı, velilerle sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi

Konya Valisi İbrahim Akın, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim (SOBE) Vakfı’nı ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Vali Akın, Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Vakfı (SOBE) Başkanı Mustafa Ak’tan SOBE’de yapılan çalışmalar hakkında bilgi alırken, özel çocukların günlük etkinliğine katıldı. Çocuklarla yakından ilgilenen Vali Akın, velilerle de sohbet ederek onların talep ve önerilerini dinledi.

Vali Akın, ziyaretine ilişkin yaptığı değerlendirmede, “İnsan odaklı hizmet anlayışının en seçkin tezahürlerinden biri olan SOBE Vakfı, otizmli bireyler ve ailelerine uluslararası standartlarda eğitim ve rehabilitasyon desteği sağlayan örnek bir kuruluştur” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.