Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, Kurban Bayramı vesilesiyle kamu kurumlarında görev yapan personelle bayramlaşma etkinliği düzenledi.

PERSONELE BAYRAM MESAJI
Bayramlaşma programında vali yardımcıları, il ve şube müdürleri ile Valilik çalışanlarıyla tek tek görüşen Aktaş, onlara iyi dileklerini iletti. Etkinlik sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Aktaş, tüm vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutladı. Bayram tatilinin bu akşam başladığını ve ildeki yoğunluğun arttığını belirtti.

TATİL SÜRESİNCE GÜVENLİK ÖNLEMLERİ
Aktaş, vatandaşların memleketlerine veya tatil bölgelerine doğru yola çıktığını ifade ederken, yollarda trafik işaretlerine ve kurallara uyulması çağrısında bulundu. Ayrıca, tatil süresince güvenlik tedbirlerine de değinerek, jandarma ve emniyet güçlerinin 9 gün boyunca 24 saat sahada olacağını vurguladı.







