Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, İl Millî Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal ile birlikte, İl Millî Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda ve kurumlarda görev yapan genel idare, yardımcı hizmetler ve teknik hizmetler personeliyle bir araya geldi.

Eğitimin Önemi Vurgulandı
İl Müftülüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıda konuşan Vali Aydoğdu, toplumların ve devletlerin geleceğini şekillendiren en önemli unsurun eğitim olduğunu belirtti. Eğitime yapılan her yatırımın ülkenin yarınlarına yapıldığını söyleyen Vali Aydoğdu, "Bizim en büyük zenginliğimiz, geleceğimiz olan çocuklarımız. Onlara yaptığımız yatırım, bu ülkenin yarınlarına yaptığımız en kıymetli yatırımdır." ifadelerini kullandı.

Eğitimde Ortak Katkı
Vali Aydoğdu, eğitim çalışanlarının bu süreçte büyük bir fedakârlıkla görev yaptıklarını vurgulayarak, iyi bir eğitimin aile, öğrenci, öğretmen ve tüm eğitim çalışanlarının ortak katkısıyla mümkün olduğuna dikkat çekti. Konuşmasında, "Bir okulun hizmetlisinden memuruna, teknik personeline kadar herkes o binanın kalbidir ve o kalbin ritmini sizin gayretiniz belirler." dedi.
Personele Teşekkür ve Başarı Dileği
Eğitim sürecinin sorunsuz işlemesi için gösterdikleri özveri dolayısıyla tüm personele teşekkür eden Vali Aydoğdu, çalışmalarında kolaylıklar diledi.







