Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu başkanlığında, vali yardımcıları ve ilçe kaymakamlarının Video Konferans Sistemi (VKS) aracılığıyla katıldığı bir koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VURGUSU
Toplantıda konuşan Vali Aydoğdu, Ramazan ayının yardımlaşma ve dayanışma ayı olduğunu belirterek, ihtiyaç sahibi aileler, kimsesi olmayan vatandaşlar ve yaşlıların ziyaret edilmesi gerektiğine dikkat çekti. Aydoğdu, vatandaşların hal ve hatırlarının sorulması ve gerekli desteklerin eksiksiz bir şekilde ulaştırılması gerektiğini vurguladı.

Kış sezonu hazırlıkları
Kış sezonunun sonuna yaklaşıldığını ifade eden Aydoğdu, sahada yürütülecek çalışmalar için son hazırlıkların ivedilikle tamamlanmasını istedi. İnşaat sezonunun verimli geçmesi adına tüm planlamaların titizlikle yapılması gerektiğini de ekledi. Toplantıda vali yardımcıları ve kaymakamları dinleyerek ilçelerde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Aydoğdu, vatandaşların huzuru, güvenliği ve refahı için görev yapan tüm idarecilere teşekkür ederek başarılar diledi.







