Bilecik Valisi Faik Oktay Sözer, Hıdırellez şenlikleri çerçevesinde kentte gerçekleştiren etkinliklere katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.

ŞENLİKLERDE VATANDAŞLA SOHBET
Vali Sözer, Osmaneli ilçesine bağlı Soğucakpınar ve Selimiye köyleri ile Vezirhan beldesine ait Mahan Köyü'nde ve merkez ilçedeki Gülümbe, Çukurören, Beyce ve Cumalı köylerinde düzenlenen Hıdırellez kutlamalarına katıldı. Köy meydanlarında vatandaşlarla bir araya gelen Vali, geleneksel kutlamalara aktif bir şekilde katıldı.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI
Programlarda vatandaşlarla aynı sofrayı paylaşan Vali Sözer, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. "Birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu güçlendiren bu güzel buluşmalar, toplumsal bağlarımızın korunması açısından büyük önem taşıyor" diyen Vali, kültürel mirasın gelecek nesillere aktarılmasının önemine dikkat çekti. Misafirperverlikleri için tüm hemşerilerine teşekkür etti.







