Wimbledon'da Sinner fırtınası: İtalyan yıldız üst üste ikinci kez zirvede!

SPOR Yayınlanma : 12 Temmuz 2026 22:27 Düzenleme : 12 Temmuz 2026 22:27
Wimbledon'da Sinner fırtınası: İtalyan yıldız üst üste ikinci kez zirvede!
Wimbledon tek erkekler finalinde Jannik Sinner, Alexander Zverev'i 3-1 yenerek üst üste ikinci kez şampiyon oldu ve kariyerindeki 5. Grand Slam zaferini elde etti.

Wimbledon tek erkekler finalinde nefes kesen bir mücadele yaşandı. İtalyan tenisçi Jannik Sinner, Alexander Zverev'i 3-1'lik skorla mağlup ederek kupayı bir kez daha kaldırdı.

Wimbledon\

SİNNER''DAN TARİHİ BAŞARI

Britanya'nın gözde turnuvası Wimbledon'da tek erkekler finalinde, dünya klasmanının zirvesindeki İtalyan Jannik Sinner ile Alman rakibi Alexander Zverev kozlarını paylaştı. İlk seti 7-6 kaybederek geriye düşen 24 yaşındaki Sinner, inanılmaz bir geri dönüşe imza atarak sonraki setleri 7-6, 6-3 ve 6-4 almayı başardı. Bu zaferle Sinner, üst üste ikinci kez Wimbledon şampiyonu unvanını elde ederken, kariyerindeki toplam Grand Slam şampiyonluğu sayısını da 5'e yükseltti.

KONSANTRE VE KARARLI OYUN

Maç boyunca gösterdiği üstün performansla dikkat çeken Sinner, özellikle kritik anlarda sergilediği soğukkanlılıkla Zverev karşısında üstünlük kurdu. Rakibinin hatalarını iyi değerlendiren ve kendi oyununu sahaya yansıtmayı başaran İtalyan tenisçi, seyircilerden de büyük alkış aldı. Bu şampiyonluk, Sinner'ın tenisteki yükselişini bir kez daha gözler önüne serdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.