Yatağa bağımlı hastaları bahçeye çıkardılar

SAĞLIK Yayınlanma : 10 Temmuz 2026 00:54 Düzenleme : 10 Temmuz 2026 00:55
Yatağa bağımlı hastaları bahçeye çıkardılar
Türkiye'nin örnek palyatif servisleri arasında gösterilen Konya Numune Hastanesi Palyatif Bakım Servisinde, hastaların fiziksel tedavilerinin yanı sıra sosyal ve psikolojik iyilik hallerini desteklemeye yönelik uygulamalar aralıksız sürdürülüyor.

HASTANE BAHÇESİNDE MORAL ETKİNLİĞİ

Bu kapsamda, uzun süre serviste tedavi gören hastaların doğayla bağlarını güçlendirmek ve güneş ışığından faydalanmalarını sağlamak amacıyla hastane bahçesinde moral etkinliği düzenlendi. Hasta yakınlarının da eşlik ettiği etkinlikte hastalar açık havada vakit geçirerek keyifli anlar yaşadı.

HASTALARLA GÖRÜŞTÜLER

Etkinlikte hastaları ziyaret eden Hastane Başhekimi Op. Dr. Ali Haydar Dadacı ve hastane yöneticileri, hasta ve yakınlarıyla sohbet ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Hastaların talep ve önerilerini dinleyen Başhekim Op. Dr. Ali Haydar Dadacı, hastaların yalnızca tedavi sürecinde değil, yaşam kalitelerini artıracak sosyal ve moral destek uygulamalarıyla da yanlarında olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.