Yerli John Wick'in yaptığı iyilik kendisine Konya sanayisinde geri döndü

HAYATIN İÇİNDEN Yayınlanma : 13 Ekim 2025 03:27 Düzenleme : 13 Ekim 2025 03:30
Yerli John Wick'in yaptığı iyilik kendisine Konya sanayisinde geri döndü
Ünlü Hollywood yıldızı Keanu Reeves'in canlandırdığı "John Wick" karakterine benzerliğiyle Konyalı John Wick olarak tanınan öğretmen Ömer Aslan, Konya'da ve ilçelerinde hem tanıtım yapıyor hem de sorunları dile getiriyor.

Bunların yanı sıra sosyal sorumluluk projesi kapsamında da köy okullarının tadilatlarını yaparak boyuyor. Tüm bu faaliyetlerini de binlerce takipçisi olan sosyal medya üzerinden duyuruyor.

YAPTIĞI İYİLİK SANAYİDE GERİ DÖNDÜ

John Wick olarak tanınan öğretmen Ömer Aslan'ın sosyal sorumluluk projesi kapsamında köy okullarında yaptığı çalışma tesadüfen Konya'da bindiği otomobili bozulunca kendisine yine iyilik olarak geri döndü.

YAPTIĞI İŞİN PARASINI ALMADI

Başına gelenleri yine sosyal medya hesabından paylaşan Ömer Arslan, ''Bu sabah Konya'da arabamın egzozu kırıldı. Konya sanayisinde bir egzozu abimizin yanına gittim. Acele işim vardı.  Yola çıkacaktım. Abi arabamı yaptı, çayımızı içirdi. Bayağı da uğraştı ek yaptı. Tutacak yaptı ve kaynattı. Daha sonra 'Borcun yok kardeşim. Sen bu arabayla köy okulları boyadın. Allah razı olsun. Çorbada bizim de tuzumuz olsun.' dedi. Ne yaptım ne ettim para almadı. Ama çok duygulandım. Sayfamda Böyle takipçi dostlarım, abilerim, kardeşlerim olduğu için çok mutluyum. Allah razı olsun. Selamlar saygılar.'' ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.