Galatasaray'ın bu sezon kadrosuna kattığı yıldız isimler Uğurcan Çakır, Leroy Sane ve İlkay Gündoğan, ilk kez bir Fenerbahçe derbisinde forma giydi. Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında oynanan ve 1-1 sona eren maçta, bu üç oyuncu da ilk on birde başladı.

DERBİDE 90 DAKİKA SAHADA KALDILAR
Kaleci Uğurcan Çakır ve forvet oyuncusu Leroy Sane, karşılaşmanın tamamında sahada yer alarak 90 dakika boyunca mücadele etti. İlkay Gündoğan ise 77. dakikaya kadar oynadıktan sonra yerini Arda Ünyay'a bıraktı. Bu üçlü, sarı-kırmızılı takımın derbi kadrosunun önemli bir parçası oldu.

SİNGO SAKATLIĞI NEDENİYLE FORMA GİYEMEDİ
Galatasaray'ın bir diğer yeni transferi Wilfried Singo ise sakatlığı sebebiyle bu önemli maçta forma şansı bulamadı. Takım, yıldız transferlerinden bazılarının ilk derbi tecrübesini yaşadığı bu karşılaşmada, deplasmanda beraberlikle yetinmek zorunda kaldı.







