Yıldızlar altında sinema keyfi: Gölcük'te açık hava gösterimine akın!

KÜLTÜR SANAT Yayınlanma : 20 Temmuz 2026 22:07 Düzenleme : 20 Temmuz 2026 22:07
Yıldızlar altında sinema keyfi: Gölcük'te açık hava gösterimine akın!
Gölcük'te açık hava sinema etkinliği, yüzlerce vatandaşı bir araya getirdi. Yıldızlar altında film izleyenler, patlamış mısır ve çay eşliğinde nostalji yaşadı.
Yıldızlar altında sinema keyfi: Gölcük'te açık hava gösterimine akın!

Gölcük Belediyesi'nin gelenekselleştirdiği açık hava sinema günleri, bu kez de Kervansaray arkasındaki parkı dolduran yüzlerce sinemaseverle şenlendi. Vatandaşlar, yıldızların altında, adeta nostaljik bir yolculuğa çıkarak "Müthiş Bir Film"i hep birlikte izledi.

Yıldızlar altında sinema keyfi: Gölcük\

Sandalye ve minderler kapıldı, park doldu taştı

Akşamın serinliğiyle birlikte ilçe sakinleri, evlerinden getirdikleri sandalyeler, minderler ve battaniyelerle parkı doldurdu. Her yaştan Gölcüklünün büyük ilgi gösterdiği etkinlikte, kurulan dev ekranın karşısında adeta yer kapma yarışı yaşandı. Açık havada birlikte film izleme geleneği, bu coşkulu kalabalıkla yeniden canlandı.

Yıldızlar altında sinema keyfi: Gölcük\

Sinemaya patlamış mısır ve çay eşliği

Gölcük Belediyesi, bu keyifli yaz akşamında sinemanın olmazsa olmazı patlamış mısır ve sıcak çay ikram ederek etkinliğe ayrı bir lezzet kattı. Vatandaşlar, ikramlar eşliğinde filmi büyük bir keyifle izlerken, hem sosyalleşme hem de günlük streslerinden uzaklaşma fırsatı buldu. Gölcüklüler, bu unutulmaz akşam için Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve belediye ekiplerine teşekkürlerini iletmeyi unutmadı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.