Ahmet Can, mesajında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkarak başlattığı Milli Mücadele’nin yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutladıklarını belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Bugün, Milli Mücadele'nin Başkomutanı ve Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 106. yıldönümünün coşkusunu Türk Milleti ve geleceğimizin emanetçisi gençlerimizle birlikte yaşıyoruz. Güvenimizin sonsuz olduğu gençlerimize Atatürk’ün armağan ettiği bu anlamlı bayramı gönülden kutluyorum.”
Eğitimin sadece akademik bilgi aktarmakla sınırlı olmadığını vurgulayan Can, gençlerin özgüvenli, sorgulayan ve toplumsal sorumluluk bilincine sahip bireyler olarak yetişmesi için büyük bir gayret gösterdiklerini belirtti.
“Özel Hüma Okulları olarak; gençlerimizin karakter sahibi, ahlaki değerlere önem veren bireyler olarak yetişmesi için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Çünkü inanıyoruz ki; 19 Mayıs’ın ruhu her öğrencimizin yüreğinde yaşatıldığında, bu ülkenin geleceği çok daha aydınlık olacaktır.”
Ahmet Can, mesajının sonunda tüm kurtuluş mücadelesi kahramanlarını rahmet, minnet ve saygıyla anarak, başta öğrenciler olmak üzere tüm milletin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı en içten dilekleriyle kutladı.







