Kaymakam Göktaş şehit ailesini ziyaret etti

Kaymakam Göktaş şehit ailesini ziyaret etti
Sarayönü Kaymakamı Lütfullah Göktaş, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü dolayısıyla Cumartesi günü Başhüyük mahallesine gelerek Şehit Ramazan Akyürek’in ailesini ziyaret etti.Kaymakam Göktaş’a ziyaretlerinde Belediye...

Sarayönü Kaymakamı Lütfullah Göktaş, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü dolayısıyla Cumartesi günü Başhüyük mahallesine gelerek Şehit Ramazan Akyürek’in ailesini ziyaret etti.

Kaymakam Göktaş’a ziyaretlerinde Belediye Başkanı Nafiz Solak, İlçe Emniyet Amiri Vekili Mustafa Ünsal, İlçe Müftüsü İbrahim Yazar, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman ve kurum amirleri eşlik etti.

Kaymakam Göktaş, ilk etapta Şehit Ramazan Akyürek’in ailesini ziyaret etti. Şehit ailesini ziyaretlerinde İlçe Müftüsü İbrahim Yazar tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi. Kaymakam Göktaş, Akyürek ailesinin acısını paylaşırken, vatanın şehitlerimize çok şey borçlu olduğunu ve devlet olarak her fırsatta şehit ailelerinin yanında olduklarını belirtti.

Lütfullah Göktaş

Akyürek ailesini ziyaretlerinin ardından Şehit Ramazan Akyürek kabri başında anıldı. Şehit Akyürek kabri başında Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualar ile anılırken, program kabir ziyaretinin ardından sona erdi.

Haber: Serhat ÇETİNKAYA

Etiketler :