Milletvekili Ekici: Kadınhanı kararını vermiş, ‘Gelecek’ diyor

Milletvekili Ekici: Kadınhanı kararını vermiş, ‘Gelecek’ diyor
Seçim çalışmalarını Konya’nın Kadınhanı ilçesinde sürdüren Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici, esnaf ziyaretlerinde partisine büyük ilgi olduğunu belirerek, “Kadınhanı kararını vermiş” dedi

Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici, yerel seçime sayılı günler kala partisinin belediye başkan adaylarına destek olmak amacıyla yaptığı ziyaretlerini Kadınhanı’nda sürdürdü. Ekici, “Kadınhanı kararını vermiş. 31 Mart akşamı inşallah Kadınhanı Gelecek Partisi diyecek” dedi.

Milletvekili Ekici, partisinin Kadınhanı Belediye Başkan Adayı Yahya Akbaş’a destek için gittiği ilçede vatandaşlarla bir araya geldi. Belediye Başkan Adayı Yahya Akbaş ve beraberindeki heyetle birlikte ilk olarak pazar yerinde vatandaşların sorunlarını dinleyen Ekici, Kadınhanı’nda Gelecek Partisi ve Yahya Akbaş’a büyük ilgi olduğunu söyledi.

Ekici ve beraberindeki heyet daha sonra ilçe merkezindeki esnafları ziyaret etti. Heyet, esnaf ziyaretinin ardından ise Atlantı Mahallesi sakinleriyle buluştu.

“KADINHANI ARZU ETTİĞİ HİZMETE KAVUŞACAK”
Ziyaretlerin ardından açıklama yapan Milletvekili Ekici, 31 Mart akşamı Kadınhanı’nda belediye başkanlığını kazanacaklarını savunarak, şöyle devam etti:

“Belediye Başkan Adayımız Yahya Akbaş ve teşkilat mensuplarımızla birlikte Kadınhanı ilçemizde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Bizi ve Belediye Başkan Adayımız Yahya Akbaş’ı büyük bir ilgi ile karşılayan bütün Kadınhanılı vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Ziyaretlerimizde gördük ki Kadınhanı kararını vermiş.

31 Mart akşamı inşallah Kadınhanı Gelecek Partisi diyecek. Kadınhanı’nın eksiklerini ve sorunlarını biliyoruz. Kadınhanı’nda hiçbir sorun çözümsüz kalmayacak. Yahya Akbaş’la Kadınhanı arzu ettiği hizmet ve yatırımlara kavuşacak.”