OSBÜK’de Kütükçü ile yola devam

OSBÜK’de Kütükçü ile yola devam
Türkiye'deki 374 organize sanayi bölgesinin çatı kuruluşu olan Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu'nun (OSBÜK) 21'inci Olağan Genel Kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Genel Kurulda Memiş Kütükçü yeniden başkan seçildi.Türkiye...

Türkiye'deki 374 organize sanayi bölgesinin çatı kuruluşu olan Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu'nun (OSBÜK) 21'inci Olağan Genel Kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Genel Kurulda Memiş Kütükçü yeniden başkan seçildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Konferans Salonu'nda Cumartesi günü gerçekleştirilen kurula, OSBÜK Başkanı Memiş Kütükcü, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, TOBB Başkan Yardımcısı Salih Zeki Murzioğlu, Türkiye'nin 81 ilindeki OSB Başkanları, Sarayönü OSB Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Kulu, Sarayönü OSB Başkan vekili Nafiz Solak, Sarayönü OSB OSBÜK delegeleri Kamil Şeflek ve Ömer Çoktosun ile OSBÜK delegeleri katıldı.

OSBÜK'de Kütükçü ile yola devam

Yapılan genel kurul sonrasında tüm üyelerin desteğini alarak seçime tek aday olarak giren OSBÜK Başkanı Memiş Kütükcü yeniden başkan seçildi.

Kütük'ün yeniden başkanlığa seçildiği toplantıda Organize Sanayi Bölgelerinin sorunları, yapılacak olan yatırımlar ve Sarayönü Organize Sanayi bölgesi gibi yapım aşamasında olan OSB'lerin son durumları hakkında ki konular ele alındı.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak ve Sarayönü OSB Yönetim Kurulu üyeleri yeniden başkanlığa seçilen Memiş Kütük’ü tebrik edip “hayırlı olsun” temennilerini ilettiler.

Kütükçü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "OSBÜK 21. Olağan Genel Kurulumuzu gerçekleştirdik. Bizlere görevi 4 yıl süre ile yeniden tevdi eden başkanlarımıza, OSBÜK delegelerimize yürekten teşekkür ediyorum. OSB’lerimizi birlikte büyütmeye devam edeceğiz inşallah." ifadelerini kullandı.

Haber: Ömer Faruk KARABULUT

Etiketler :