Sarayönü'nün deplasman fobisi

Sarayönü'nün deplasman fobisi
Sarayönü Belediyespor, bu sezon en büyük sıkıntıyı deplasmanlarda yaşadı. Deplasmanda bir türlü yüzü gülmeyen yeşil siyahlılar, sezon başında hedeften koparken, sezon sonu gelmesine rağmen henüz deplasman sorununa çözüm...

Sarayönü Belediyespor, bu sezon en büyük sıkıntıyı deplasmanlarda yaşadı. Deplasmanda bir türlü yüzü gülmeyen yeşil siyahlılar, sezon başında hedeften koparken, sezon sonu gelmesine rağmen henüz deplasman sorununa çözüm bulunamadı.

İç sahada 24 puan toplayan Sarayönü Belediyespor, deplasmanlarda sadece 7 puan toplayabildi. Sarayönü Belediyespor, iç sahada gösterdiği performansını, deplasmana da yansıtabilmiş olsaydı şu anda halen şampiyonluk yarışı içerisinde yer alacaktı. Bu sezon deplasmanda sadece 1 karşılaşma kazanabilen Sarayönü Belediyespor, en kötü deplasman sezonunu yaşadı. Dört deplasman karşılaşmasında ise berabere kalan temsilcimiz, 5 maçta yenildi. Atılan ve yenen gollerde de iç saha ve dış saha performansı arasında uçurum bulunuyor. Evinde 27 gol atıp kalesinde 9 gol gören Sarayönü Belediyespor, deplasmanda attığı 13 gole karşılık kalesinde 21 gol gördü.